maanantai 7. lokakuuta 2013

Homecoming


Moimoimoi

Tarkotuksena oli pari viikkoo sitten pistää kuvia viikonlopulta, mutta sitten ajattelin että teenkin sen vasta seuraavan viikon jälkeen jotta olisi enemmän juttua, mutta sitten olinki tosi laiska enkä tehny mitää :) Mutta nyt taas piristän teidän elämäänne viihdyttävillä tarinoillani.

Viimeks kirjottelin ilmeisesti WNBA-pelin jälkeen, joten sen jälkeen mitäs oonkaan tehny..

Seuraavana torstai käytiin Rotaryn kanssa kattoon hevosraveja (Arlington Heights Race Track) ja syötiin hyvää ruokaa. Perjantaina oli koulun futispeli ja teemana oli pukeutua neon-värisiin. Lauantaina oli Rotarypiirin training jonne tuli muutkin piirin vaihtarit ja kuunneltiin asiaa säännöistä sun muusta, leikittiin ryhmäleikkejä ja tehtiin pieniä ryhmätöitä. Trainingin jälkeen kävin kaverin synttäreillä mutta olin tosi väsy.

Jefupelin teemana neon


















Sunnuntaiaamuna mentiin sitten yhden Rotaryklubin naisen kanssa Chicago Cubs Baseball peliin! Cubs kyllä hävis, niinkun yleensä, mutta olihan se ihan siistiä kattella. Illalla en sitten tehnyt mitään.














Maanantaina koulupäivän jälkeen toinen Rotaryn jäsen tuli hakemaan mut koulusta ja vei syömään ja leffaan kattoon Millerit! Oltiin koko teatterin ainoot ihmiset ja oli kyllä hauskaa.
Loppuviikko olikin sitten perus koulua eikä mitään suurempia. Perjantaina vietettiin mukava leffailta
kaverin kanssa, syötiin brownieseja ja suklaakeksejä ja kateltiin Diktaattori ja Hercules! Ihanaa.
Lauantai oli rentoilua ja ensimmäistä kertaa lähdön jälkeen skypetin rakkaalle ystävälle Emmalle, ja oli kyllä ihana nähdä ja kuulla että miten sielä menee :)
Sunnuntaina mentiin sitten toisen Rotarynaisen ja hänen perheensä kanssa Brookfieldin eläintarhaan Chicagon lähelle. Oli oikein mukava päivä ja apinat on kyllä pirun hauskoja.

Viime viikko olikin sitten hauskempi, koulussa oli homecoming-viikko, joten joka päivä oli eri teemapäivä. Maanantaina oli pyjamapäivä ja tiistaina oli taas neon. Tiistaina illalla alkoi myös änärikausi joten tottakai kateltiin Blackhawksien peli! Keskiviikkona koulussa oli sitten vaihto- ja transfer-oppilaille infotilaisuus (olen koulun ainoa vaihtari). Siellä oli sitten viisi muuta senioroppilasta, joko toisesta koulusta, kaupungista tai osavaltiosta, mutta jokatapuksessa uusia tässä koulussa. Siellä kerrottiin koulun perusjutuista ja lopuks tutustuttiin vähän toisiimme. Oli oikein mukava tunti!
Torstaina teemana oli koulun värit (sininen, punanen, valkonen) ja koulun 1-3 luokkalaiset puki noita värejä, kun me seniorit (4-luokkalaiset) puettiin toogat! Jouduin sen kyllä ottaan aiemmin pois kun menin Rotarytapaamiseen. Illalla sitten värjäsin hiukset ja nää ny näyttää mustilta. Mitää sitten.

Toogapäivä














Perjantaina oli pinkkipäivä rintasyövän tukemiseksi ja illalla pelattiin Homecoming jefupeli naapurikoulua Schaumburgia vastaan. Hävittiin.


 


Lauantaiaamuna lähdettiin sitten manikyyriin ja sehän oli aivan mielenkiintoinen reissu. Voisin kertoa tämän yksityiskohtaisena ja pitkänä tarinana mutta tiivistän sen teille koska sormet puutuu ja haluan
mennä syömään. Mentiin manikyyriin ja nainen joka minua palveli, kysyin pariin kertaan että mikäs mun nimi on. Kerroin sitten nimeni useampaan kertaan ja hän ihmetteli että mikäs se semmonen nimi on, joten hänen pähkäilyjään helpottaakseni kerroin että olen Suomesta. Hänellä tuli sitten mieleen, että hänen eräs ystävänsä (joka oli tuolssa jälkeeni manikyyriin) kävi juuri Suomessa. Tämä manikyristi sitten pisti viestiä ystävälleen, että voisiko mitenkään olla mahdollista että hän tulisi paikalle aikasemmin. Kyseinen nainen tuli sitten paikalle aikasemmin enkä oikein tienny mikä oli homman nimi mutta manikyristini sitten kertoi että olen Suomesta. Siihen nainen vastasi sitten innokkaasti suomeksi että "Oletko Suomesta?!" Kerroin että kyllä olen vaihto-oppilaana Suomesta täällä tämän vuoden, ja hän sitten kertoi että hän oli itse vaihto-oppilaana Suomessa ja oli juuri kuukausi sitten käynyt tapaamassa entisiä hostperheitään Suomessa. Välillä puhuttiin englantia ja välillä suomea miten hänen taidonsa riittivät, ja hän sitten kysyi että mistä kaupungista olen. Kerroin että Nokialta, niin hän sitten innostui ja kertoi että oli itse vaihto-oppilaana Nokialla, kävi Nokian Lukio ja asui Siurossa! Itsehän olen syntynyt siellä Siuron läheisyydessä Linnavuoressa. Siinä hilpeyksissämme sitten juteltiin Nokiasta ja Suomesta ja oli ensimmäinen kerta kun täällä paikanpäällä kuuli suomenkieltä. Oli kyllä aika uskomaton tapaaminen. Chicagon alueella asuu noin 9 miljoonaa ihmistä, Suomessa 5,4 miljoonaa, Nokialla 30 000 ja Siurossa mitä 30 ihmistä? Eiköhän me kaksi alueen ainoot suomea puhuvat sitten päädytty samaan manikyyriin samaan aikaan? Sovittiin että mennään vaikka syömään yhdessä ja jatketaan keskusteluja. Huhhu, säkää.

Tässä oli tiivistetty versioni.

Tämän reissun jälkeen sitten ruvettiin hifisteleen eli säädettiin hiuksia ja meikkejä, sillä illalla oli koulun Homecoming tanssit! Ennen tansseja menin kaverin luo ja sieltä ajettiin neljän muun tytön kanssa erääseen ravintolaan, jossa oli monia muita koulun senioreja. Siellä syötiin salaattia ja pizzaa ennenkun lähdettiin kaikki yhdessä koululle, jossa vietettiin loppuilta tansseissa. Tanssien jälkeen
tarjolla olisi ollut jatkobileitä loppuyölle, mutta oli nälkä ja väsy joten menin syömään ja nukkuun.

Löysin juhlista Herculeksen, tottakai otin kuvan


 











Sunnuntaina oli taas rento päivä, chillailua, siivoomista läksyjä. Haettiin iltapala kiinalaisesta, ekaa kertaa täällä ja toinen kerta elämämässäni.
Nyt on maanantai ja tulin justiinsa koulusta ja tän illan aattelin chillata. Eikä varmasti tuu tylsää kun aina voi kattoo TV:stä änäriä!

Tääkin viikko on melko hiljanen, ei paljoo menoja tai erikoisuuksia, mikä on hyvä koska kohta lkaa kaiken maailman Halloween hässäkät sun muut. Kerron sittenku jotain muuta uutta hauskaa tapahtuu. Ei täsä ny muuta.

Moro

1 kommentti:

  1. Mulla kävi vähän samanlainen yhteensattuma, kun sulla kävi. Mun yks kaveri pääty juttelemaan kikissä yhelle tyypille, joka asuu Qatarissa. No, kun mun kaveri kerto, että on itse Suomesta niin tää tyyppi vastas, että sillä on kaveri, joka on tyttö ja se on kotoisin Tampereelta. Sitten tää mun kaveri pääty jutteleen tälle tytölle, joka on kotoisin Tampereelta, mutta asuu siä Qatarissa ja siinä jutellessa selvis, että tän tytön isä on kotoisin Tunisiasta ja mun kaveri sitten vastas siihen, että sekin tuntee yhen tytön, jolla on samanlailla (tarkoitti siis mua). Kun mun kaveri mainitsi, että mun isällä on ravintola Tampereella niin se tyttö sieltä Qatarista tunnisti ihan nimeltä mun isän! Kun sitten kerrottiin tästä yhteensattumasta mun isälle, selvis että tän Qatarilaisen tytön isä on ollu mun isän lapsuudenkaveri! :D maailma on aika pieni paikkaloppujen lopuks :)) toivottavasti pysyit kärryillä ja hyvää loppu vuotta sulle sinne!! :))
    T: Laura Hamdi

    VastaaPoista