sunnuntai 3. marraskuuta 2013

No name

Noniiiin, tällä kertaa ei ihan hirveesti oo kerrottavaa tältä viikolta, parempiakin aikoja on ollu.

Viime sunnuntaina mentiin Stephanien kanssa Chicago Steelin peliin, mutta illalla menin aikasin nukkuun kun oli huono olo. Yöllä ei tullu sitten paljoo nukuttua kun päätä särki niin paljon ja oksetti ja kaikki oli huonosti haha.
Maanantaina sitten ei pystynyt meneen kouluun kun olo vaan oli pahentunut ja koko päivä meni nukkuessa. Lääkärissä piti käydä kun huonoo oloo oli kestäny jo viikkoja, mutta ei sinne maanantaina sitten menty kun en sängystä ylös päässy.
Tiistaina jäin myös koulusta pois ja käytiin moikkaan lääkäritätiä. Vierailulta palattiin poskiontelon-, korva- ja kurkkutulehdusten kanssa. Myös pussillinen lääkkeitä tuli matkaan mukaan. Tultiin sitten takasin kotio, tein pannareita ja chillailin loppupäivän.
Keskiviikkona en sitten vieläkään menny kouluun vaan koitin parannuttaa kurkkua ja tehdä vähä läksyjä. Loppuillan kattelin lätkää.
Torstaina halusin mennä kouluun koska en millään halunnut jättää väliin Rotarytapaamista! Torstaihan oli myös Halloween, joten koulussa ja tapaamisessa kaikki oli pukeutunu kaikennäkösiks hemmoiks. Se päivä meni nopeesti ja illalla oli tarkotuksena mennä kaverin kanssa Trick or Treat -kierrokselle mutta koulun jälkeen sato vettä eikä sitten menty. Myöhemmin sitten kun hostäiti tuli töistä ja kuuli että ei mentykään, hämhän tästä kovasti järkyttyi ja sanoi että pakkohan mun on kerran elämässä päästä kokeen Jenkkien Trick or Treat. Siinä me sitten nopeesti kerättiin jotain romua mukaan ja lähdettiin hostäitin, hostveljen, sen kaverin ja koiran kanssa kiertään tuttujen taloja. Oli kyllä hauskaa ja paljon tuli karkkia kerättyä. Oltiin me ihan hauskannäkönen porukka vaikka ehkä hieman yli-ikäisiä. Oli ihan cool Halloween!

 

Perjantaina oli sitten normi koulupäivä, tuntu niin pitkältä ja kamalalta mutta onneks se loppu kuitenki. Loppuillan makoilin ja kattelin hyviä sarjoja.
Lauantaina heräsin aikasin koska Rotary. Meillä oli piirin seminaari kello 7-12, niin tylsää. Onneks oli paikanpäällä edes hyvä aamupala ja muut vaihtarit joiden kanssa höpöteltiin. Sen jälkeen tein vähän läksyjä, kävin lenkillä ja sitten yllätykseks meidän piti mennä pizzalle hostperheen lempipaikkaan missä en oo vielä käynyt, mutta sielä oli niin paljon porukkaa ja jonotukseen olis menny yli tunti joten ei sinne jääty. Mentiin sitten keburavintolaan! Ensimmäinen kebu Jenkeissä, hyvää oli mutta ei kuitenkaan mikään KPG :p
Sen jälkeen tultiin himaan ja pelattiin porukalla Clue-lautapeliä. (Suomessa sen nimi on kai Cluedo?)
Sitten käperryin sänkyyn kattoon leffaa ja syömään siskon lähettämiä makuunikarkkeja<3 niiiiiiiiin hyväääääää

Fast and furious 6 oujee















Nyt tässä sunnuntaiaamuna kirjottelen, söin just pannaria ja kohta meeen panostaan ja lähen Chicagoon kattoon jotakin musikaalia. Huomena aamulla on kello 6:00 koripallon tryoutit... O-ou. Pelottaa.
Kirjottelen koripallosta myöhemmin, nyt täytyy mennä. 

Moro! 

Ps. Näin viimeyönä unta entä miekkavalas tuli tänne taloon ja otti mun iPadin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti