maanantai 23. kesäkuuta 2014

Festareita sun muuta

Tässä tulee ny sekavasti vaan juttua mitä on kesäkuussa tulku touhuttua:)

Isäntäperheen möksällä tuli käytyä yks viikonloppu ja sinne mennään myös ens viikolla viettään heimäkuun 4:ttä eli Amerikan itsenäisyyspäivää. Iäntäperheen asunto järvellä on isompi kun tää virallinen asumatalo ja siellä on myös kaikennäkösiä laitteita ja pelejä mihin voi käyttää ylimäärääset rahat mille ei keksi mitään tekemistä. Sieltä löytyy mm. kaks venettä (koska yks ois liian vähän) ja muutama niiden perässä vedettäviä metkoja patjoja ja muita leluja kuten tommonen hauska kolmen istuttava banaani. Mökillä näillä on myös oma vesiskootteri, polkuvene, mikroauto ja sisältä löytyy ilmakiekkoo ja bilistä sun muuta:) Sinne on hauska mennä ja puuhailla ulkona ja vedessä kaiket päivät! Tosin sielä on paljon ötököitä:( Niihin kun en oo Suomessa tottunu.

 













Kävin myös ranskalaisen vaihtarin 18-v synttäreillä, tein mustikkapiirakkaa ja käytiin pienellä ala-asteella lahjottamassa kirjoja. Shoppailtua on kans tullu käytyä ihan kiitettävästi. 

 





 
 


Kesäkuun puolivälissä oli Rotary klubin järjestämä festivaali keskiviikosta sunnuntaihin. Joinain päivinä olin siellä töissä mm. myymässä lippuja ja grillaamassa makkaraa ja sitte parina päivinä hengailin ja kaapustelin vaan ympäriinsä. En saanu kaikkia kuvia ladattua, mutta klubin nettisivulla on satoja kuvia näistä festareista jos kiinnostaa enemmänki kattoo. Sieltä löytyy kaikennäkösiä kuvia esim. musta, ilotulituksista, grillaamisesta, 5k-juoksusta jne:) https://www.flickr.com/photos/125615136@N08/

Maailman isoin grilli. Tommone rekka



































      





Tällä edellisellä viikolla ei ollu mitään suurempia menoja, joten pari päivää tuli ihan vaan maattua sängyssä mun uuden rakkaan, Netflixin kanssa. Pari yötä tuli valvottuaki kun ei huomannu ajan kulua kaikkia koukuttavia sarjoja katsellessa. Tossa viikonloppuna pääsi yli siitä suhteesta sitten kun mentiin shoppaileen! Käytiin sielä outlet-myymälässä mistä laitoin viimekskin kuvia, ja sieltä tuli haettua vähä viimesiä ostoksia ja tuliaisia sun muuta:) sielä vietettiin tosiaan lauantai ja sieltä takastulo matkalla pysähdyttiim kaupunkiin nimeltä Geneva, jossa oli Swedish Days Festival. Se on semmonen kylä jossa asuu paljon ruotsinsukuisia. 












Eilen käytiin myös kreikkalaisilla festeillä, samanlainen
meininki kun ruotsalaisillaki, paikallista ruokaa ja
muuta tlpehööriä.

Muutama kerta on tällä viikolla tultu käytyä leffassaki, kävin kattoon Million ways to die in the west, Jersey Boys ja yhen rotaryjäsenen perheen kanssa käytiin kattoon How to train your dragon 2. Leffassa käynti on parasta, koska jenkkien leffateattereista saa maailman parhaat popparit ja ilmaset uudelleen täytöt ;) keskiviikkona ois suunnitelmissa käydä kattoon 22 Jump Street, jonka näkemistä 
oon oottanu niin kauan! Tällä viikolla on ohjelmassa paljon muutakin, josta laitan sitte seuraavaa päivitystä kun jaksan ja huvittaa:)

24 päivää jäljellä Jenkeissä, 25 kunnes oon kotona.

Ei muuta, moro!
Lopetan tän kirjotuksen tähän iloiseen selfieen joka otettiin Beaupren perheen kanssa leffateatterin pihassa.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti