keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kuvia




Lupasin laittaa kuvia alkuviikosta, unohdin... Mutta nyt oli loistava aika lisätä kuvat, kun olis pitäny tehdä läksyjä :)


Voihan sen noinkin kirjottaa

Ensimmäinen aamupala Jenkeissä



Tossa pari kuvaa NYC:istä

Empire State Building 



Perus ajelu


Ensimmäinen ilta Schaumburgissa




Navy Pier
John Hancock Tower



Chicagossakin tosiaan käytiin



Hostisä ja -sisko:)







Koulun liikuntavaatteet, hah :p


Air & Water -show ja Lake Point Tower

3 kommenttia:

  1. laitoin sulle kommenttii tonne eka koulupäivä- postaukseen, et ehkä huomannu sitä? :) mut siis kun kyselit postausehotuksia, semmonenki ois tosi kiva et kertosit just rotareitten hausta ja rahasta ja näin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kyllä, ja vastasin siihen kaksi kertaa :) mainitsin kuinka paljon ennen lähtöä on tullut hintaa, mutta rehellisesti sanottuna en halua julkisesti jakaa rahatietoja koska se tuntuu typerältä :D voin vaikka henkilökohtaisesti kertoa hakuprosessista jos laitat viestiä mun sähköpostiin (holmqvist.janina@gmail.com) tää mun blogi on enemmänkin päiväkirjan pitoa että kotimaassakin muut tietää miten täällä sujuu :)

      Poista
    2. oon sama ano :) mut siis en tiie onko vika nyt mun koneessa tai jossain, mut mulla ei näy et siihe ois vastattu mitää haha :D mut kiitos siis! pitää viel kokeilla.. voisin joku päivä laittaaki viestiä ku ois aikaa, nyt on monta päivää etten oo ees kotona.. :/ mut siis ymmärrän kyllä ja sä ite päätät mitä täällä kirjotat! :)

      Poista