sunnuntai 25. elokuuta 2013

Welcoming Party and Beach

Hola :)

Näin aluksi kerron kaikille iloisia uutisia; keksin keinon miten saan liitettyä kuvia! En kullä laita niitä nyt tähän, koska siinä menee ikä ja terveys, joten vaikkapa huomena tai joku päivä kun ei oo tekemistä niin laittelen kaikkia kuvia ja teen siitä ns. yhden postauksen :)

Mutta nyt palaan vanhaan asiaan ja kerron mitä oon tehnyt. Torstaina siis oli toinen koulupäivä ja Rotarytapaaminen. Koulupäivä oli perus hengailua ja tutustuin uusiin kamuihin, niinkuin myös perjantainakin. Enpähän nyt joudu yksin oleen koulussa, niin kuin pelkäsin.

Kesken koulupäivän lähdin sitten Rotaryklubin tapaamiseen, missä oli vieraana mies, joka kertoi meille veroista. Siinä samalla syödessäni yritin kuunnella ja ymmärtää, mutta asiat meni toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Onneks ruoka oli hyvää.
Tapaamisessa puhuttiin myös Rotaryklubin tulevista ohjelmista ja hyväntekeväisyys puuhista, joissa saan itsekin olla mukana. Klubin tapaamisissa on hauska olla; pääsee koulusta pois, saa ravintolaruokaa, saa jutella hauskoja muiden jäsenten kanssa ja omassa klubissani on yleensä aluksi joku pieni aktiviteetti. Tällä kertaa meillä oli tietovisa Suomesta. Kysyttiin virallisista kielistä, kansallissoittimesta, suurimmasta järvestä, jne. Itse vastasin väärin, kun kysyttiin mille maalle Suomi kuului 12. vuosisadalla. Enkai mää ny vuosisadoista tiiä. Oikea vastaushan olisi ollut Ruotsi, mutta vastasin Venäjä. Tapaamisen jälkeen menin sitten takasin kouluun pariks tunniks, ja illalla en sitten tainnutkaan tehdä mitään erikoista. Kävelytin perheen ja naapurin koirat, hyvä minä.

Perjantain koulupäivä olikin sitten paljon mukavampi, kun paikka oli jo vähän tutumpi ja oli enemmän kamuja. Koulupäivät menee onneks tosi nopeesti, koska oppitunnit on 50min ja ite on tottunut 75min. Oppitunneilla ei ole kyllä vielä opiskeltukaan, joten tunneilla on aika tylsää. Perjantai-ilta oli myös ihan vaan rentoilua kotona, olihan siinä takana jo kolme todella raskasta koulupäivää.

Lauantai olikin sitten huippupäivä! Aamulla heräsin 7.30, ihan läpällä, ja menin kuntoileen. Täällä hostperheen talossa on iso kellari, jossa on punttisali vehkeitä ja siellä on oikein kiva reenata. Sitten aamureenin jälkeen kävin pikasesti suihkussa ja söin aamupalan, sillä seuraavaksi olin lähdössä Woodfield ostoskeskukseen shoppaileen! Ja vielä ihan yksin. Tarkoituksena oli löytää paita huomista maanantaita varten, sillä koulussa on koulukuvauspäivä. Pari tuntia siellä pyörin ja löysin kaikennäköstä tarpeellista.

Shoppailun jälkeen tulinkin äkkiä kotiin ja vaihdoin vähän vaatetta, sillä seuraavaksi olin menossa Rotarypiirin tervetuliasjuhliin! Juhlissa tapasin 13 muuta vaihtaria eri puolilta maailmaa, jotka kuuluvat samaan piiriin. Paikalla oli vaihtarit Tanskasta, Saksasta, Ranskasta, Unkarista, Meksikosta, Columbiasta, Taiwanista, Thaimaasta ja Brasiliasta. Päästiin tutustuun toisiimme tosi hyvin ja tullaan viettään paljon aikaa kyseisellä porukalla. (Facebookista voi nähdä meidän ryhmäkuvan)

Pippaloista tulin kotiin sitten noin kuuden aikaan, ja illan vietinkin sitten hostveljen ja hänen kahden kaverinsa kanssa. Pelattiin sotapeliä, hävisin.
Hostisän pyynnöstä, yritettiin myös sytyttää tuli pihalla olevaan nuotiopaikkaan, mutta sekään ei onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta. Sitten olikin jo myöhä ja kamut lähti koteihinsa.

Tänään, sunnuntaiaamuna heräsin kello 9, ja menin alakertaan tekemään saman reenin. Tämän jälkeen pakkailtiin vähän rantatavaroita ja eväitä, sillä lähdettiin ajelemaan kohti Michiganjärven rantaa! Kyseessähän oli siis ranta Chicagosta vähän pohjoiseen, paikka nimeltä Wilmette Beach. Siellä vietettiin muutama tunti aurinkoa ottaen ja uiden. Vesi oli muuten pirun kylmää, mutta ihan hyvä, sillä rannalla oli todella kuuma. Nukahdin aurinkoa ottaessa, joten tällä hetkellä puolet naamasta on punanen ja toinen puoli valkonen :(

Sitten ajettin rannalta takasin ja nyt on käyty suihkussa, tehty läksyt, pakattu koulutavarat, syöty iltapala, jne. Tässä vielä kirjotellaan viimeisiä lauseita ennen kuin pääsee nukkumaan, ja huomenna mennään sitten taas iloisesti kouluun! Kai sitä täytyy aamulla herätä vähän aikasemmin, että ehtii vähän hifisteleen ennen koulukuvia.

Mitä mää ny tässä sitte enää mitää jaarittelen, kaikki on jees ja elämätön elämä odottaa. Eli meen nukkuun.

Ja tosiaankin joo laitan kuvia teille tässä joku päivä, täältä tulee sitten kaikki aiemmat kuvat kerralla ja sitten myöhemmin laittelen niitä aina kun kerron tulevista asioista kuvien kera :)

Jos joillakin on kysymyksiä tai toiveita, mistä voisin seuraavilla kerroilla kertoa, niin olkaa hyvät ja kirjoittakaa vaikka kommentteihin.

Kiitos lukijoille! Ratkiriemukasta koulu- ja työpäivää Suomeen ja mulle hyvää yötä, palaillaan asiaan :)


Tässä teille todiste, että pystyn lisään kuvia! Toi on muuten Wilmette Beachiltä.







2 kommenttia:

  1. Tee postaus siitä talosta, et ottaisit kuvia joka paikasta ja esittelisit myös sitä lähialuetta siitä:) -ecky

    VastaaPoista
  2. Joo voisin tehä semmosen, täytyt vaan kysyä lupa :) voin myös esitellä lähiympäristöö mutta en kauheesti siitä osaa kertoo, en itekää osaa tätä paikkaa :D

    VastaaPoista